Over ons
DOELSTELLINGEN
Bakkerij Van Ostaede wil zich onderscheiden van een doorsnee bakkerij.
WERKWIJZE
Als bakkerij werken wij volledig ambachtelijk, al onze degen worden onmiddellijk verwerkt, wij maken geen gebruik van een remrijskast. Al onze producten worden van kwalitatieve grondstoffen gemaakt en dat proef je.
Als klant kan u al uw wensen, keuzes bespreken en zo tot de ideale verjaardags- doopsel- of huwelijkstaart komen.
TROEVEN
- Persoonlijke aanpak
- Kwalitatieve grondstoffen en producten
- Productie in eigen atelier
VERLEDEN EN HEDEN
Opgericht in 1987 door Paul en Ingrid na overname zaak vroeger bakkerij van Sande.
Onmiddellijk plaatsing van nieuwe vloeroven (het hart van de zaak)
1993: vernieuwing van de zaak- met uitbreiding van assortiment plus vlottere bediening
2009: plaatsing nieuwe vloeroven
2013: vernieuwing en modernisering van de winkel
2014: plaatsing rotatie oven
2021: overname zaak door zoon en schoondochter ( Filip & Bianca )
BAKKERIJMACHINES
We proberen up to date te blijven zonder afbreuk te doen aan het ambachtelijke. Zo werken wij niet met remrijskasten. De degen worden bij ons vers gedraaid en onmiddellijk verwerkt. Ook in het assortiment proberen we bij te benen met de hedendaagse trend. Dit doen we met regelmatige wissel van de eindproducten, vb :
- regelmatig andere broodsoorten
- patisserie die aangepast is aan de seizoenen
- confiserie die ook aangepast wordt aan de seizoenen
Om mee te gaan met de tijd bieden we voortaan belegde broodjes en kleine snacks aan die je uit het vuistje kan eten of mee naar huis kan nemen, koud of warm.
Om in de toekomst de wensen van de klanten te blijven vervullen zijn we steeds op zoek naar verbetering en vernieuwing.