Over ons

Bakkerij Van Ostaede (Paul en Ingrid) heeft de deuren geopend op 1 september 1987.

Na jaren is het assortiment geweldig uitgebreid. Wij hebben nu 34 soorten broden en 20 soorten soorten pistolets in het weekend die in de week ook kunnen besteld worden.

Wij proberen aan de klanten een goede dienstverlening te bieden op informatief vlak alsook voor de bediening.
Het brood wordt gemaakt met de beste bloem. Dit proeft U in het eindresultaat. Ook blijft het brood langer dan 1 dag lekker vers. Dit komt door de geselecteerde plantaardige boters die erin verwerkt worden.

Onze patisserie is zeer gevarieerd en kan zoals U wenst uitgevoerd worden. De patisserie wordt gemaakt met hoogwaardige grondstoffen zoals de beste boters en room. Het gebak wordt verwerkt met natuurlijke producten en niet met poeders of smaakstoffen.

De produkten worden allemaal ambachtelijk en dagvers bereid en verwerkt. Dit komt de smaak alsook de flexibiliteit van de produkten tov van de klant ten goede.

Wie is uw bakker ?

Paul Van Ostaede ┬░ 5 maart 1965, geboren in Turnhout en wonende te Arendonk.
Moest kiezen tussen kok of bakker en heeft voor het laatste gekozen, samen met Ingrid de zaak in Herentals begonnen op 1 september 1987. Samen hebben ze 4 kinderen : Charlotte, Frederik, Filip, St├ęphanie.
Paul volgt regelmatig avondschool om bij te benen met de nieuwe trends en producten.

 

back to top