De bakkerij

Doelstellingen

Bakkerij Van Ostaede wil zich onderscheiden van een doorsnee bakkerij.

Werkwijze

Als bakkerij werken wij volledig ambachtelijk, maken wij gebruik van kwalitatieve grondstoffen en staat de vriendelijke bediening voor onze klanten eerst op de agenda. Als klant kan U al uw wensen, keuzes...bespreken en zo tot de vb ideale verjaardags-doopsel- of huwelijkstaart komen.

Troeven

  • Persoonlijke aanpak
  • Kwalitatieve grondstoffen en producten
  • Productie in eigen atelier

Verleden en heden

Opgericht in 1987 na overname zaak bakkerij van Sande.
Onmiddellijk plaatsing van nieuwe vloeroven (het hart van de zaak)
1993: vernieuwing van de zaak- met uitbreiding van assortiment plus vlottere bediening
2009: plaatsing nieuwe vloeroven
2013: vernieuwing en modernisering van de winkel

Bakkerijmachines

We proberen up to date te blijven zonder afbreuk te doen aan het ambachtelijke. Zo werken wij niet met remrijskasten. De degen worden bij ons vers gedraaid en onmiddellijk verwerkt. Ook in het assortiment proberen we bij te benen met de hedendaagse trend. Dit doen we met regelmatige wissel van de eindproducten, vb :

  • regelmatig andere broodsoorten
  • patisserie die aangepast is aan de seizoenen
  • confiserie die ook aangepast wordt aan de seizoenen

Om mee te gaan met de tijd bieden we voortaan belegde broodjes en kleine snacks aan die je uit het vuistje kan eten of mee naar huis kan nemen, koud of warm.

Om in de toekomst de wensen van de klanten te blijven vervullen zijn we steeds op zoek naar verbetering en vernieuwing.

back to top